RijnlandRoute A44 - Leiden - geluidsschermen

Opdrachtgever

Provincie Zuid-Holland in samenwerking met Rijkswaterstaat

Locatie

Katwijk/Leiden

Status

In uitvoering

Kenmerkend

De RijnlandRoute is een nieuwe wegverbinding tussen Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden. Deze nieuwe wegverbinding moet zorgen voor een betere doorstroming van het verkeer in deze regio. Er wordt veel aandacht besteed aan de landschappelijke inpassing van de route.

Het project

Dit 3 kilometer lange geluidsscherm staat langs de A44 bij de Leidse woonwijk Stevenshof. Hier wordt gewerkt aan een nieuwe wegverbinding tussen Katwijk en Leiden genaamd de RijnlandRoute. Het is een van de grootste infrastructurele projecten van Zuid-Holland. Als alles zoals gepland verloopt is de snelweg in 2023 gereed. Toch zijn de geluidsschermen nu al essentieel; ze voorkomen geluidsoverlast tijdens het bouwproces. In 2018 werden de schermen in gebruik genomen. Kijk voor meer informatie over het project op www.rijnlandroute.nl


Onze bijdrage

Tijdens het monteren van de constructie van de geluidsschermen ontstond schade aan de coating. NESTcoat werd gevraagd om bij het project betrokken te blijven om elke opgelopen schadeplek snel te herstellen. Bij het herstellen houden we rekening met de wensen en vereisten van de opdrachtgever. Onze werkzaamheden dragen bij aan de bescherming en esthetica van de geluidsschermen. De beschermende functie van de coating is extra belangrijk bij objecten die altijd buiten staan.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief