Schiphol - Amsterdam - trapleuningen

Het project

Panalpina was een logistiek dienstverlener actief op het gebied van lucht- en zeevracht. Wereldwijd hadden ze ongeveer 15.000 medewerkers. De Nederlandse tak richtte zich op bloementransport. Deze tak op Airport Schiphol werd in 2017 door Panalpina gekocht. Twee jaar later in 2019 werd Panalpina overgenomen door het Deense DSV. Bij de overname ging 4,96 miljard euro gemoeid. Door de overname is DSV gegroeid tot het op drie na grootste expeditiebedrijf in de wereld. Ze zijn op alle continenten actief. Inmiddels heeft DSV de Nederlandse tak van de hand gedaan.


Onze bijdrage

In Nederland had DSV twee vestigingen. Een op Eindhoven Airport en een op Amsterdam Airport Schiphol, waar wij werden ingeschakeld. Wij verrichtten werkzaamheden aan de coating van de trap en leuningen, hier waren namelijk beschadigingen aan ontstaan.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief