Skids - Ridderkerk - leidingsystemen

Het project

Een skid is een installatie voor procestechniek. De installatie is op het frame gemonteerd. Voor veel bedrijven in de industrie is een skid de perfecte oplossing voor een sneller werkproces. Een complete installatie op een frame is namelijk gemakkelijker en sneller te installeren op locatie dan losse onderdelen. Op het frame kunnen verschillende onderdelen worden gemonteerd.

Onze bijdrage

In Ridderkerk herstelden wij skidonderdelen. Deze onderdelen worden ingezet voor de wereldwijde oplevering van de olie- en gasindustrie. Deze machines zijn inmiddels in gebruik genomen langs de kust in Braziliƫ. Voor een goede bescherming tegen de zouten en de andere aantastende factoren is de coating van vier verschillende skids hersteld met een speciaal natlaksysteem geschikt voor een offshore omgeving.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief