Tennisvereniging - Norg - Padelbaan

Het project

Padel is een racketsport die ontstond in de jaren 60 in Mexico. Het lijkt op een combinatie tussen tennis en squash. Het is explosieve en dynamische sport die zowel binnen als buiten in de zogenoemde padelkooien gespeeld kan worden. Deze kooien zijn gebouwd uit verschillende frames om de duurzaamheid en stabiliteit van de kooien te waarborgen. Een gemiddeld padelveld is 20 x 10 meter en heeft een omheining van glas en hekwerk. Padel is de snelst groeiende sporten van Nederland. Zo waren er in 2017 nog maar 50 padelbanen in Nederland, dit aantal is nu echter aanzienlijk gestegen. Zo nam Tennisvereniging Norg in 2019 voor het eerst twee padelbanen in gebruik.


Onze bijdrage

NESTcoat voerde werkzaamheden uit aan deze padelbanen in Norg. Het constructie van de padelbaan vertoonde op verschillende plaatsen beschadigingen aan de poedercoating. Wij herstelden ook de coating van de voetplaten van de constructie van het net. Zo is de volledige baan weer beter beschermd. 

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief