Thermisch verzinkte constructies - inhouse - aluminium proppen toepassen

Het project

Aluminium proppen zijn cilindervormige stukjes aluminium met een conische afloop. Hiermee kunnen gaten in metaalproducten gedicht worden. Na het inslaan van deze proppen in de gaten worden de nog uitstekende delen geëgaliseerd en kunnen ze worden bedekt met een natlak of poedercoating. NESTcoat kan het gehele proces voor de klant uitvoeren. Als de klant dit zelf wil doen is dit ook mogelijk. In dat geval zijn de proppen via onze webshop te bestellen.


Onze bijdrage

Deze service kan op allerlei producten worden toegepast. Ook in de mooiste producten zitten soms gaten. Deze zijn bijvoorbeeld aangebracht tijdens het productieproces zoals het thermisch verzinken. Dit kan de esthetiek van het product naar beneden halen. Onze klanten zochten hier een oplossing voor. Om hen te helpen hielpen wij bij het ontwikkelen van de conische aluminium proppen. Wilt u dat wij de proppen voor u aanbrengen, egaliseren en indien gewenst meteen conserveren in de gewenste kleur? Neem dan contact met ons op. Wilt u de aluminium proppen los bestellen? Vul dan het bestelformulier in.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief