Trainingscomplex 1908 Feyenoord - Rotterdam - trappenhuis

Het project

1908 is het nieuwe trainingscomplex van Feyenoord in Rotterdam. De naam 1908 verwijst naar het oprichtingsjaar van de club. Het complex werd ontworpen door MoederscheimMoonen en is gerealiseerd door bouwbedrijf Berghege. Het trainingscomplex beschikt onder andere over een fitnessruimte met een cardio en kracht gedeelte. Ook heeft de medische staf een speciaal gedeelte waar ze spelers behandelen. Zo werkt de selectie van Feyenoord in dit complex naar de doelstelling om iedere dag beter te worden.


Onze bijdrage

In 1908 is een combinatie van onze schadeherstel en restyling service ingezet. De schade op de leuningen is door ons hersteld en het trappenhuis is geschilderd. Ons doel was een eindresultaat dat past bij het moderne uiterlijk van het trainingscomplex. De rode coating past bij de voetbalclub en zorgt voor een goede metaalbescherming.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief