Transformatorstation TenneT - Maasvlakte - masten

Het project

TenneT is een groot bedrijf dat zich bezighoudt met energietransport. De Maasvlakte in Rotterdam werd in 2016 als nieuw terrein in gebruik genomen. Hier bouwen ze het transformatorstation dat hoort bij het project 'Net op zee'. Een transformatorstation zorgt ervoor dat windparken op zee worden aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Tussen 2019 en 2023 worden de netverbindingen in gebruik genomen. Het project is van belang voor een succesvolle transitie naar duurzame energie.


Onze bijdrage

Op het terrein van TenneT hebben we onze schadeherstel service toegepast. Op meerdere masten was de coating tijdens montage beschadigd geraakt. Bij het herstellen was het ons doel om de beschermende waarde van de coating volledig te herstellen. Hierbij is rekening gehouden met de aantastende omgevingsfactoren die aanwezig zijn op een locatie als de Maasvlakte. Hier is een sterke conservering nodig om corrosie te weren. Zo dragen we ons steentje bij aan de transitie naar duurzame energie en een duurzame toekomst.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief