Truss onderdelen - inhouse - poedercoaten

Het project

Truss systemen zijn constructies die vanwege de knooppunten relatief zwaar belast kunnen worden. Trussen worden gebruikt voor het bouwen van allerlei constructies. De kleinere truss systemen die we hier zien worden met name gebruikt bij podia en grote evenementen in hallen. De meeste trussen zijn gemaakt van aluminium en hebben ook deze kleur, maar hier op de foto worden ze afgewerkt met een poedercoating.


Onze bijdrage

De klant van dit project was ook op zoek naar deze afwerking. NESTcoat heeft de truss voorzien van een poedercoating, nu ziet de truss er opvallender uit. Ook is het object zo beter beschermd tegen schade. Hiervoor is de truss eerst voorzien van een primer, zoals op de foto te zien is. In de poedercoaterij is het ons doel om volledig in de wens van de klant te kunnen voorzien. Als de klant een bepaalde RAL kleur, structuur of glansgraad in gedachte heeft, dan bekijken wij of dit mogelijk is en wat hiervoor nodig is.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief