Vakantiepark RCN de Schotsman - Kamperland - Trappen

Het project

Direct aan het Veerse meer in Kamperland, Zeeland ligt het vakantiepark RCN de Schotsman. Het vakantiepark beschikt onder meer over een zeil- en surfschool en waterskibaan en ligt op loopafstand van een waterskibaan.

RCN vakantieparken voert een verduurzaming door van zijn parken. In 2020 werd RCN de Schotsman aangepakt. Zo is het park gasloos gemaakt en zijn er 56 nieuwe bungalows gebouwd. Daarnaast is er ook een nieuw centraal gebouw gerealiseerd. 

Onze bijdrage

Ten behoeve van de renovatiewerkzaamheden van het park zijn wij hier ingeschakeld voor onze schadeherstelservice. Deze hebben we toegepast om de trapleuningen en hekwerken schadevrij maken. Het doel was om een geschikte conservering te vinden die past bij de omgevingsinvloeden. De coating staat hier namelijk dichtbij een zwembad en het chloor maakt de lucht schadelijker voor de metaalconservering. Door rekening te houden met de omgevingsfactoren konden we een conservering aanbrengen die beter beschermt en er ook mooi uitziet. Zo dragen we indirect bij aan het vergroten van het vakantieplezier voor bezoekers.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief