Veiligheidshekken rangeerterreinen - inhouse - twee kleurig poedercoaten buizen

Het project

De buizen van een hekwerk worden gebruikt voor de constructie waarmee een gebied kan worden afgezonderd of via toegang kan worden bereikt. Deze worden wereldwijd zowel in particuliere, gemeentelijke en commerciƫle omgevingen toegepast ten behoeve van de veiligheid en esthetica. Deze buizen worden gemaakt van staal en vervolgens voorzien van een coating om het object goed te beschermen. Deze bescherming draagt bij aan de veiligheid en een mooi aanzicht van het hekwerk.

Onze bijdrage

Deze klant had een specifieke wens. Hij zocht een coating specialist die de buizen voor een hekwerk nauwkeurig in twee kleuren kon poedercoaten. Deze buizen werden na het poedercoaten op verschillende locaties in Nederland ingezet als hekwerk ten behoeve van de veiligheid voor de Nederlandse spoorwegen. NESTcoat zorgde voor een oplossing zodat de buizen in twee kleuren gepoedercoat konden worden. Door de buizen op de juiste manier te poedercoaten dragen we bij aan de veiligheid van het treinverkeer in Nederland. De poedercoating beschermt de buizen tegen schadelijke invloeden van buiten waardoor corrosie geen kans krijgt het object aan te tasten.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief