Verkeersverlichting - Heerenveen - masten

Het project

Verkeerslichten dragen wereldwijd bij aan de verkeersveiligheid. De meeste verkeerslichten in ons land zijn thermisch verzinkt, zo ook deze verkeerslichten op dit kruispunt in Heerenveen. Hierdoor zijn ze goed bestand tegen de invloeden van de buitenlucht en het verkeer. Sommige verkeerslichten worden bovenop het zink nog afgewerkt met een coating voor een optimale bescherming.


Onze bijdrage

Voor een optimale resistentie tegen vocht en vuil is onderhoud noodzakelijk. Wij voerden een inspectie uit aan meerdere verkeerslichten om de staat van het metaaloppervlak te bepalen. Vervuiling en schade zorgen ervoor dat het staal zelf beschadigd raakt. Zo was er bij deze verkeerslichten sprake van corrosie, aanslag en onthechting. Door de schade vast te stellen kan het metaaloppervlak op de juiste manier hersteld worden en kunnen de verkeerslichten nog lang blijven functioneren. Dit draagt bij aan de verkeersveiligheid van de omgeving.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief