Woning - Krabbendijke - design trap

Het project

Design trappen worden ingezet ten behoeve van de esthetica in onder andere woningen, bedrijfspanden en horeca en recreatiegelegenheden. Tevens is een design trap een functioneel onderdeel die voor verbinding zorgt, zoals in deze nieuwbouwwoning in Krabbendijke, Zeeland. Een design trap wordt op maat gemaakt. Hierbij is de keuze voor, de trapvorm, het frame en de balustrade hetgeen dat de trap uniek maakt. De constructie van een design trap wordt veelal gemaakt van staal. Om de trap te beschermen wordt deze voorzien van een coating.


Onze bijdrage

Aan de coating van deze nieuwe stalen binnentrap was schade ontstaan. De schade zat op voornamelijk op de leuningen. NESTcoat heeft de coating hersteld in dezelfde kleur. De trap straalt zo weer de kwaliteit uit die hoort bij een design trap. NESTcoat heeft met de schadeherstelservice bijgedragen aan een voorspoedige oplevering van de woning.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief