Woning - Voorthuizen - schuifpoort

Het project

Een schuifpoort is een hekwerk waarmee een ruimte afgesloten en bereikt kan worden. Het zorgt voor een functionele en veilige doorgang die middels de schuifpoort geheel naar eigen smaak kan worden ingericht. Een schuifpoort wordt ingezet wanneer er weinig ruimte op het desbetreffende oppervlak is, zoals bij woningen. Deze doorgang opent in tegenstelling tot traditionele hekwerken zijwaarts. Schuifpoorten zijn vaak voorzien van een coating voor een extra bescherming van het metaaloppervlak en vanwege de esthetische meerwaarde. Bij dit landhuis in Voorthuizen koos de bewoner ook voor een coating.


Onze bijdrage

Aan de coating van de schuifpoort was schade ontstaan. Deze is ter plekke door ons hersteld door op zorgvuldige wijze de deuken te verwijderen. Hierna is alles geprimerd en afgelakt in RAL 9005 voor een optimaal resultaat. Onze 'herstel op locatie' service komt in de particuliere sector goed van pas. Wanneer we bij een woning komen stellen we extra doelen voor onszelf. We proberen zo min mogelijk overlast te veroorzaken en het leveren van kwaliteit in de vorm van een mooi eindresultaat staat centraal.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief