Woonhuis - Krimpen aan den IJssel - design trap

Het project

Een design trap wordt ingezet in de woning- en utiliteitsbouw vanwege de artistieke meerwaarde. Een trap heeft daarnaast een functionele toepassing: het verbinden van oppervlakken. In het huis van een architect in Krimpen aan den IJssel zijn beide aspecten van belang. Een architect stelt hoge esthetische eisen aan het interieur van de woning.


Onze bijdrage

Om deze waarden te verbeteren werd NESTcoat ingeschakeld. Wij hebben de beschadigde plekken op locatie hersteld. Nu verkeert het oppervlak van deze metalen design trap weer in goede conditie. De esthetische (en beschermende) coating gaat goed samen met het unieke ontwerp. Tijdens onze werkzaamheden is het ons doel om aan de esthetische en functionele eisen van de opdrachtgever te voldoen. Met het behalen van deze doelen stellen we de klant en onszelf tevreden. Dit is een opvallend project omdat het laat zien hoe specialistisch ons werk is.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief