Woontoren Zeezicht - Scheveningen - geanodiseerde kozijnen

Opdrachtgever

Stebru

Locatie

Scheveningen

Status

Opgeleverd

Kenmerkend

Het wooncomplex heeft een uniek uitzicht over de Noordzee en is daarnaast dichtbij alle stedelijke voorzieningen. De gevel van het complex is geïnspireerd op een grootzeil en de beëindiging van de gevel symboliseert de boeg van een scherp jacht.

Het project

Woontoren Zeezicht is een 40 meter hoog, modern appartementencomplex met toegang tot 45 unieke huurappartementen voor het hoger segment. Ieder appartement heeft een oppervlakte van ┬▒95 vierkante meter. De appartementen bevinden zich aan de Hellingweg in Scheveningen op de grens van de stad, haven en zee. Het uitzicht op de Noordzee maakt het wonen hier uniek. Het strand is op loopafstand, net als de uitgebreide keuze aan horecagelegenheden. De bouw van de woontoren startte in 2019 en werd geleid door Stebru. Gevelbouwer De Groot en Visser zorgde voor een effici├źnte oplossing voor de gevelbekleding. Begin 2021 was de oplevering van de woontoren.


Onze bijdrage

Voor een tijdige oplevering van de woontoren voerde NESTcoat werkzaamheden uit aan geanodiseerd aluminium. De opdrachtgever schakelde ons in om schade die aan verschillende kozijnen was ontstaan te repareren. Door de beschadigingen te herstellen kon de woontoren op tijd worden opgeleverd voor bewoning.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief