Woontorens Overkamppark - Dordrecht - luifel

Opdrachtgever

AM Wonen

Locatie

Dordrecht

Status

Opgeleverd (2020)

Kenmerkend

In Overkamppark kunnen bewoners wonen in toekomstbestendige en duurzame woningen, middenin in het groen. Zo zijn de woningen onder andere gasloos opgeleverd.

Het project

Het nieuwbouwproject "Overkamppark" bestaat uit drie woontorens te vinden in Dubbeldam. Ook wel de groene achtertuin van Dordrecht genoemd. De bouw van de drie woontorens startte in de zomer van 2020 en werd verzorgd door aannemersbedrijf GN bouw. De laatste stap in de bouwfase was de verkoop van de derde woontoren. Deze bestaat uit 53 nieuwbouw appartementen en twee penthouses. Alle woningen beschikken over een uitzicht over het Overkamppark. De woningen in de woontoren zijn duurzaam en gasloos doordat de woontoren voorzien is van collectieve warmtepompen en WKO in de bodem.


Onze bijdrage

Voor een goede oplevering van dit project werd de schade aan de coating van een van de luifels hersteld in een metallic coating. De coating brachten we ter plekke aan met een spuitmachine met weinig overspray. Onze doelstelling was hier:

  1. De metallic coating goed aanbrengen
  2. De omgeving schoonhouden
  3. Weinig overlast verzorgen voor de bewoners aangezien dit de hoofdingang is.

Zo droegen we met onze service bij aan een fijne leefomgeving voor de nieuwe bewoners van deze woontoren.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief