Services

De services van NESTcoat

De services van NESTcoat zijn uiteenlopend maar hebben één belangrijke gemeenschappelijke factor. Ze dragen bij aan de esthetiek en duurzaamheid van metaalproducten. 

Met NESTcoat gaat u voor een duurzame bescherming. We bieden langetermijnoplossingen en zijn uw partner bij elk probleem omtrent metaalconservering. 

Bij elk soort schade kan de service van NESTcoat uitkomst bieden. Bij bouwprojecten herstellen we veel bouwschade die plotseling ontstaat. Maar we voeren ook renovaties uit waarbij we corrosie verwijderen én de coating herstellen. Zowel zakelijke klanten als particulieren maken gebruik van onze services.

Hoe eerder u met een juiste metaalconservering begint hoe meer kosten en problemen u op lange termijn bespaart. 

Kies de service die bij u past

Herstel op locatie

Roest, krassen, dofheid of andere aantastingen van het metaaloppervlak? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel. Dit doen we overal in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie
Restyling

Bent u toe aan iets nieuws? Dan restylen wij uw metaalproducten in precies de kleur en stijl die u wenst. Bij ons is veel mogelijk!

Meer informatie
Inspectie en advies

We komen naar de plek toe om de staat van de metaalconservering te inspecteren.

Meer informatie
Renovatie

We maken uw metaalconservering weer zo goed als nieuw. Bij renovatie herstellen we oppervlakken compleet. U kiest zelf de look van uw vernieuwde product.

Meer informatie
Periodiek onderhoud

Wij helpen u bij het opstellen van een plan en de uitvoering voor de metaalconservering.

Meer informatie
Inhouse oppervlaktebehandelingen

We komen uit de metaalindustrie. Elke dag houden onze vakmensen zich bezig met het deklaaggereedmaken, nabewerken, assembleren en poedercoaten van metaalproducten.

Meer informatie

Meer dan ‘een likje verf’

Bij NESTcoat gaat esthetiek hand-in-hand met functionaliteit. Met onze kennis van het metaaloppervlak doen we meer dan ‘een likje verf’ aanbrengen. Het product terugbrengen in topconditie is ons doel. We delen onze visie op wat in onze ogen de juiste aanpak is. Zo informeren wij u zodat u zelf een keuze kan maken. 

Wij zitten vol ervaring en kennis van elke metaalsoort die conservering nodig heeft. 

Denk aan:

  • (Geanodiseerd) aluminium 
  • Staal
  • Roestvast staal (RVS)
  • Thermisch verzinkt staal
  • Gietijzer

Wilt u gebruik maken van een van de services van NESTcoat?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Nieuwsbrief Nieuwsbrief