Herstel op locatie

Beschadigde conservering? Wij komen op uw locatie om de coating te herstellen

NESTcoat komt overal in Nederland en daarbuiten om (poeder)coatings nauwkeurig te herstellen. We komen op locatie bij u thuis of bij uw bouwproject om coatingschade en andere metaalconserveringsproblemen op te lossen. 

Onze oplossing is esthetisch en functioneel. We beperken het kleurverschil tot een minimum en de coating krijgt zijn beschermende kwaliteiten weer terug. Daarom is deze service van NESTcoat geliefd bij particulieren met bijvoorbeeld krassen op een designtrap, maar ook bij zakelijke klanten met schade aan grote bouw- en infrastructurele projecten. 

Vraag direct een offerte aan

Zakelijk

Wilt u een offerte aanvragen namens een bedrijf? Klik hier en volg eenvoudig de stappen om een offerte van ons te ontvangen.

Particulier

Heeft u een conserveringsprobleem in of om uw woning? Vraag dan hier een offerte voor particulieren aan.

We hebben ervaring met het herstellen van allerlei soorten metalen. De meest voorkomende soorten zijn:

  • Staal
  • Thermisch verzinkt staal 
  • RVS
  • Aluminium

 

 

 

 

Vinkje Zwart

Poedercoatings

Vinkje Zwart

Natlakken

Vinkje Zwart

Milieuvriendelijke (eco-)coatings

Vinkje Zwart

Coatings op thermisch verzinkt staal

Vinkje Zwart

Geanodiseerd aluminium

Met het aanbrengen en herstellen van coatings hebben we ook veel ervaring. Hier beschrijven we de soorten coatings waarmee we werken.

We herstellen ook schade aan extra opvallende coatings zoals:

  • Metallic coatings
  • Mat t/m hoogglans coatings
  • Coatings met een fijne en grove structuur
  • Meerkleurige coatings

Snel op locatie

NESTcoat werkt door geheel Nederland, maar ook daarbuiten. We komen veel bij appartementencomplexen en woonhuizen om balkonhekken, trappen, deuren en kozijnen te herstellen.
Naast deze kleinere opdrachten zijn we ook te vinden bij grootschalige infraprojecten. Hier werken we aan geluidswanden, masten, laadpalen, spanten, hekwerken en vele andere metaalproducten. Ook zijn we te vinden bij grote bouwprojecten.

Herstel op locatie is een service van NESTcoat die nationaal en internationaal ingezet wordt. Zo hebben we inmiddels projecten in Duitsland, België, Polen en Luxemburg uitgevoerd.
De producten die we op productielocaties behandelen zijn na transport over de hele wereld terug te vinden!
Dat onze herstel-op-locatie service ook in omringende landen gevraagd wordt laat zien dat deze dienst uniek is. Niet enkel natlakken, maar ook poedercoatings en andere conserveringen zijn door ons te herstellen. Bekijk in het portfolio een selectie aan projecten die we in uw omgeving hebben voltooid.

Poedercoating herstellen zonder oven?

De oven is een essentieel onderdeel van het poedercoating proces. Maar bij het herstellen ervan speelt de oven geen rol. We herstellen de zwakke plekken in de poedercoating namelijk met een speciale natlak. De beschadigde plekken worden eerst voorbewerkt, daarna brengen we de natlak aan in een opbouw van verschillende lagen. Zo brengen we de conservering weer in topconditie. Door de coating te herstellen is het metaal weer goed beschermd. En we herstellen niet enkel de functionele staat van de conservering, maar ook de esthetiek van het product! 

Meer weten over poedercoating herstellen zonder oven? Lees het hier

Herstel aan bijna alle metaaloppervlakken

Onze ‘herstel op locatie’ service is op bijna alle metaaloppervlakken toepasbaar. Het maakt niet uit of uw product nu van RVS, (geanodiseerd) aluminium of thermisch verzinkt staal is. Wij hebben veel ervaring met verschillende metaalsoorten. 

We herstellen coatingschade aan:

✓ Balkonhekwerken

✓ Leuningen

✓ Draagconstructies 

✓ Masten

✓ (Design) trappen

✓ Lateien en kozijnen

✓ Stalen deuren en puien

✓ Hekken en omheiningen

Voor schadeherstel

Na schadeherstel

Kies een andere service die bij u past

Inspectie en advies

We komen naar de plek toe om de staat van de metaalconservering te inspecteren.

Meer informatie
Periodiek onderhoud

Wij helpen u bij het opstellen van een plan en de uitvoering voor periodiek onderhoud aan metaalconserveringen.

Meer informatie
Brandwerende coatings

Wij brengen brandwerende coatings aan en kunnen deze op locatie herstellen t.b.v. de veiligheid en voor het behoud van vergunningen.

Brandwerende coatings
Restyling

Bent u toe aan iets nieuws? Dan restylen wij uw metaalproducten in precies de kleur en stijl die u wenst. Bij ons is veel mogelijk!

Meer informatie
Renovatie

We maken uw metaalconservering weer zo goed als nieuw. Bij renovatie herstellen we oppervlakken compleet. U kiest zelf de look van uw vernieuwde product.

Meer informatie
Inhouse oppervlaktebehandelingen

We komen uit de metaalindustrie. Elke dag houden onze vakmensen zich bezig met het deklaaggereedmaken, nabewerken, assembleren en poedercoaten van metaalproducten.

Meer informatie
Nieuwsbrief Nieuwsbrief