Renovatie

Roest verwijderen?

Bij kozijnen, hekwerken en belangrijke draagconstructies waar roest structureel zichtbaar is geeft dit een onveilig gevoel. Na een renovatie van NESTcoat krijgen de metaalproducten hun sterke en esthetische karakter terug. 

Soms is een volledige behandeling de enige manier om een metaaloppervlak er weer bovenop te helpen. Bij structurele coatingschade en aantasting van het metaal (door bijv. roest) passen we verschillende behandelingen toe om het product terug in topconditie te brengen. 

NESTcoat is expert in het herstellen van het metaaloppervlak. We maken het product roestvrij en beschermen het dan met een coating die ook nog eens zoveel als mogelijk esthetisch is. Als het nodig is komen we zelfs het product ophalen en krijgt het een gloednieuwe conservering. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee. 

Vraag direct een offerte aan

Zakelijk

Wilt u een offerte aanvragen namens een bedrijf? Klik hier en volg eenvoudig de stappen om een offerte van ons te ontvangen.

Particulier

Heeft u een conserveringsprobleem in of om uw woning? Vraag dan hier een offerte voor particulieren aan.

Een complete oplossing

Bij het renoveren moeten meerdere problemen worden opgelost voordat het product weer duurzaam beschermd is.
Het probleem begint bij de coating, die qua esthetica en sterkte afneemt. Het metaal komt als gevolg van beschadigingen bloot te liggen en wordt ook aangetast. Het gehele metaalproduct is nu in verval. Op dat moment is een grondige renovatie noodzakelijk om het product te redden.

Met onze renovatie service hebben we al vele producten opgeknapt en zo de levensduur verlengt. We gaan methodisch te werk waardoor we meer bieden dan enkel een esthetische oplossing. We brengen niet een likje verf aan, maar zorgen dat de conservering in het geheel weer gezond is en past bij de omgeving waarin het aanwezig is. Meer voorbeelden van onze renovatieprojecten vindt u in ons portfolio.

Bent u geïnteresseerd in de renovatie service? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Kies een andere service die bij u past

Inspectie en advies

We komen naar de plek toe om de staat van de metaalconservering te inspecteren.

Meer informatie
Periodiek onderhoud

Wij helpen u bij het opstellen van een plan en de uitvoering voor periodiek onderhoud aan metaalconserveringen.

Meer informatie
Herstel op locatie

Roest, krassen, dofheid of andere aantastingen van het metaaloppervlak? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel. Dit doen we overal in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie
Restyling

Bent u toe aan iets nieuws? Dan restylen wij uw metaalproducten in precies de kleur en stijl die u wenst. Bij ons is veel mogelijk!

Meer informatie
Brandwerende coatings

Wij brengen brandwerende coatings aan en kunnen deze op locatie herstellen t.b.v. de veiligheid en voor het behoud van vergunningen.

Meer informatie
Inhouse oppervlaktebehandelingen

We komen uit de metaalindustrie. Elke dag houden onze vakmensen zich bezig met het deklaaggereedmaken, nabewerken, assembleren en poedercoaten van metaalproducten.

Meer informatie
Nieuwsbrief Nieuwsbrief