Renovatie coatings

Wat is een renovatiecoating?

De renovatie coating, ook renoverende coating of kleurherstellende coating genoemd, kan worden ingezet bij renovatie van allerlei metaalproducten aan huis met een (poeder)coating. Vooral bij een verouderde coating, waarbij de coating nog wel onbeschadigd is, kan het wonderen doen. Zo kan de coating 5 tot 10 jaar langer mee gaan. Bij een behandeling zoals oppoetsen of waxen is dit vaak maar 6 maanden. Een renovatie coating heeft specifieke kleurherstellende en beschermende eigenschappen. 

Is de coating op uw balkon, kozijnen of een ander metaalproduct toe aan een upgrade? Dan komen wij op locatie om dit op een juiste manier aan te brengen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Vraag direct een offerte aan

Zakelijk

Wilt u een offerte aanvragen namens een bedrijf? Klik hier en volg eenvoudig de stappen om een offerte van ons te ontvangen.

Particulier

Heeft u een conserveringsprobleem in of om uw woning? Vraag dan hier een offerte voor particulieren aan.

Bescherming en vernieuwing voor uw oude coating

Het bijzondere van de renovatie coating is dat het geen alternatief, maar een toevoeging is voor een oudere (poeder)coating. Het kan namelijk over een bestaande coating worden aangebracht en dient zo eigenlijk als een beschermlaag voor de originele coating. Zo zorgt de renovatie coating ervoor dat de bestaande verouderde coating niet verder verzwakt en er weer fris uitziet. 

✓ Glansherstellend

Na het aanbrengen van de renoverende coating over de verouderde coating lijkt het alsof de oude coating weer als nieuw is. De renoverende coating vormt namelijk een transparante beschermlaag die de kleur en glans weer doet opleven.

✓ Gemakkelijk te reinigen

De transparante coating vormt een oppervlak waarop vuil niet goed kan achterblijven. Het meeste vuil zal dus vanzelf van het object afspoelen. Het vuil dat blijft zitten is verder eenvoudig te verwijderen. Hierdoor is onderhoud ook gemakkelijker uit te voeren.

✓ Anti-graffiti

De coating is eenvoudig te reinigen, maar ook zelfs graffiti is er gemakkelijker van te verwijderen. 

✓ Coating wordt sterker

De renoverende coating is een extra beschermlaag bovenop de bestaande (poeder)coating. Een poedercoating is kwetsbaar voor schade, wij komen bij ons werk veel coatings met krassen tegen. De transparante coating beschermt de (poeder)coating tegen dit soort schades.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw verouderde coating. Een renovatie coating kan een kostenbesparende en functionele oplossing bieden. Het kan ervoor zorgen dat u een product nog jaren kan gebruiken en dus geen nieuw product hoeft aan te schaffen of grondig hoeft te laten aanpakken. 

Bent u geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kies een andere service die bij u past

Inspectie en advies

We komen naar de plek toe om de staat van de metaalconservering te inspecteren.

Meer informatie
Periodiek onderhoud

Wij helpen u bij het opstellen van een plan en de uitvoering voor periodiek onderhoud aan metaalconserveringen.

Meer informatie
Herstel op locatie

Roest, krassen, dofheid of andere aantastingen van het metaaloppervlak? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel. Dit doen we overal in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie
Restyling

Bent u toe aan iets nieuws? Dan restylen wij uw metaalproducten in precies de kleur en stijl die u wenst. Bij ons is veel mogelijk!

Meer informatie
Renovatie

We maken uw metaalconservering weer zo goed als nieuw. Bij renovatie herstellen we oppervlakken compleet. U kiest zelf de look van uw vernieuwde product.

Meer informatie
Inhouse oppervlaktebehandelingen

We komen uit de metaalindustrie. Elke dag houden onze vakmensen zich bezig met het deklaaggereedmaken, nabewerken, assembleren en poedercoaten van metaalproducten.

Meer informatie
Nieuwsbrief Nieuwsbrief