Restyling

Een nieuwe look voor al uw gecoate metaalproducten

Uitgekeken op de kleur van uw balkon, designtrap of kozijnen? Wij helpen graag. NESTcoat restyled elk metaalproduct naar de exacte wens van de klant. Restyling bij NESTcoat betekent dat u precies de kleur kan kiezen die u altijd al in gedachte had. En dat niet alleen, ook het soort coating kan gekozen worden. Denk hierbij aan coatings met een hogere glansgraad of met een structuur. Vraag gerust naar de mogelijkheden. We vinden het leuk om mee te denken en de perfecte uitstraling te creëren.

Vraag direct een offerte aan

Zakelijk

Wilt u een offerte aanvragen namens een bedrijf? Klik hier en volg eenvoudig de stappen om een offerte van ons te ontvangen.

Particulier

Heeft u een conserveringsprobleem in of om uw woning? Vraag dan hier een offerte voor particulieren aan.

Een nieuwe look en een sterke bescherming

Bij NESTcoat zijn esthetiek en bescherming beiden belangrijk. Daarom is restyling een service waarin we onze sterktes goed kunnen inzetten. U kunt het bij ons zo gek maken als u zelf wilt. Zelfs coatings met een structuur, meerkleurige coatings en metallic coatings zijn door ons uit te voeren. Als u het wenst adviseren wij ook over het juiste onderhoud van het product. Zo blijft de coating zo lang mogelijk mooi en sterk. 


Uw interieur klaar voor 2022!

Elk jaar kent nieuwe woontrends, ook in 2022 is er weer van alles gaande. Metaal in huis is nog steeds erg geliefd. Vroeger werd dit enkel in de badkamer en keuken gebruikt, nu is metaal terug te vinden door het hele huis. De industriële look doet het goed, evenals metaal met een strakke zwarte coating. Dit geeft het interieur een stoer en chique karakter. Maar er is nog meer te doen met het metaaloppervlak. In 2022 is het gebruik van zachte kleuren in het interieur een trend. Bent u klaar om uw stalen designtrap, deuren en kozijnen te restylen tot het pronkstuk van het huis? 

 

Onze restyling service kan ook worden ingezet voor zakelijk klanten. Neem gerust contact met ons op. 

Mocht u nog meer inspiratie willen, neem dan een kijkje in ons portfolio!

Kies een andere service die bij u past

Inspectie en advies

We komen naar de plek toe om de staat van de metaalconservering te inspecteren.

Meer informatie
Periodiek onderhoud

Wij helpen u bij het opstellen van een plan en de uitvoering voor periodiek onderhoud aan metaalconserveringen.

Meer informatie
Herstel op locatie

Roest, krassen, dofheid of andere aantastingen van het metaaloppervlak? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel. Dit doen we overal in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie
Brandwerende coatings

Wij brengen brandwerende coatings aan en kunnen deze op locatie herstellen t.b.v. de veiligheid en voor het behoud van vergunningen.

Meer informatie
Renovatie

We maken uw metaalconservering weer zo goed als nieuw. Bij renovatie herstellen we oppervlakken compleet. U kiest zelf de look van uw vernieuwde product.

Meer informatie
Inhouse oppervlaktebehandelingen

We komen uit de metaalindustrie. Elke dag houden onze vakmensen zich bezig met het deklaaggereedmaken, nabewerken, assembleren en poedercoaten van metaalproducten.

Meer informatie
Nieuwsbrief Nieuwsbrief