Wrappen

Wrappen, een moderne manier om metalen te vernieuwen

Verven is een bekende manier om metaal van een andere kleur te voorzien, maar dankzij wrappen bestaat er ook een andere manier om uw keuken of gevelbekleding van een andere uitstraling te voorzien!

Door onze wrap-service heeft u vrijwel oneindige mogelijkheden in patronen en kleuren: wij geven het metaalproduct exact het uiterlijk dat u wenst.

Wat is wrappen?

Bij wrappen gebruiken we geen verf, maar een zelfklevende folie om uw producten een nieuw uiterlijk te geven. Onze wrap-service wordt ingezet om te restylen: de folie geeft een mooi nieuw uiterlijk aan uw product. Misschien heeft u al eens gehoord van het wrappen van keukenkastjes of auto’s? Maar hier beginnen de mogelijkheden voor het wrappen pas. 

Wraps zijn een duurzame keuze omdat er geen nieuw product gekocht hoeft te worden, maar toch een nieuwe look kan worden gecreëerd. Dit past bij een circulaire levenscyclus. Wrapping is dus een ideale keuze voor BREEAM/WELL projecten waar zware verfsystemen niet kunnen worden toegepast. Bovendien is er geen droogtijd.

Vraag direct een offerte aan

Zakelijk

Wilt u een offerte aanvragen namens een bedrijf? Klik hier en volg eenvoudig de stappen om een offerte van ons te ontvangen.

Particulier

Heeft u een conserveringsprobleem in of om uw woning? Vraag dan hier een offerte voor particulieren aan.

Wat kan je allemaal laten wrappen?

Wrappen is al langer populair bij auto’s. Maar ook keukens en steeds meer andere huiselijke producten, zoals deuren en kozijnen, krijgen een wrap. Het fijne aan wrappen is dat we uw producten een complete make-over kunnen geven. Hierbij zijn een groot scala aan kleuren, patronen en structuren mogelijk. The sky is the limit. 

Onze wrap-service zetten we veelzijdig voor u in, denk maar aan:

  • Deuren
  • Kozijnen
  • Meubels
  • Gevelelementen/beplating
  • Trappen
  • Diverse andere producten


Niet alleen rondom het huis kan wrapping worden toegepast. Ook in de openbare ruimte kan voor een wrap gekozen worden. 

Als de huidige ondergrond op dit moment beschadigingen heeft - denk aan witte of bruine roest - dan wordt het oppervlak vooraf behandeld met een beschermende verf.

Een unieke uitstraling

Wrappen levert een strak resultaat op en is veelzijdig. De lijst aan keuzemogelijkheden voor de afwerking is flink. Zo valt er te kiezen uit verschillende kleuren, patronen en glansgraden. We geven u hieronder graag alvast wat inspiratie voor de mogelijkheden die wrappen biedt. 

NESTcoat verzorgt het aanbrengen van wraps in allerlei soorten en maten. Dit doen we in binnen- en buitenland. Neem voor meer informatie contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.

Kies een andere service die bij u past

Inspectie en advies

We komen naar de plek toe om de staat van de metaalconservering te inspecteren.

Meer informatie
Brandwerende coatings

Wij brengen brandwerende coatings aan en kunnen deze op locatie herstellen t.b.v. de veiligheid en voor het behoud van vergunningen.

Meer informatie
Herstel op locatie

Roest, krassen, dofheid of andere aantastingen van het metaaloppervlak? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel. Dit doen we overal in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie
Restyling

Bent u toe aan iets nieuws? Dan restylen wij uw metaalproducten in precies de kleur en stijl die u wenst. Bij ons is veel mogelijk!

Meer informatie
Renovatie

We maken uw metaalconservering weer zo goed als nieuw. Bij renovatie herstellen we oppervlakken compleet. U kiest zelf de look van uw vernieuwde product.

Meer informatie
Inhouse oppervlaktebehandelingen

We komen uit de metaalindustrie. Elke dag houden onze vakmensen zich bezig met het deklaaggereedmaken, nabewerken, assembleren en poedercoaten van metaalproducten.

Meer informatie
Nieuwsbrief Nieuwsbrief