Traprenovatie - Uw stalen trap renoveren?

Trap renoveren door NESTcoat 

Heeft uw stalen trap gebruikssporen of past de kleur van uw trap gewoon niet meer bij uw woonstijl? Laat uw trap dan renoveren door NESTcoat! Wij toveren uw metalen trap om naar uw wens en zorgen voor een stralend middelpunt dat aansluit bij uw woning. Meer weten? 

De mogelijkheden binnen een traprenovatie

NESTcoat is gespecialiseerd in het renoveren en restylen van coating aan stalen trappen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de metaalbranche weten we welke behandeling in welke situatie het meest geschikt is. Veel stalen trappen zijn afgewerkt met een coating. Het kan voorkomen dat er schade aan deze coating ontstaat zoals deukjes, diepe krassen of structurele slijtage. De trap ziet er hierdoor niet alleen minder fraai uitziet, maar doordat de coating is beschadigd kan onderliggend staal aangetast worden. Dit wordt ook wel roesten genoemd. Het staal neemt dan in sterkte af. 


Goedkoper dan vervangen

Bij ernstige schade/slijtage wordt vaak direct gedacht aan vervanging. Het volledig vervangen van uw trap is kostbaar! Daarom is een traprenovatie van NESTcoat een goed alternatief. We kunnen namelijk de werkzaamheden op locatie uitvoeren. Wij herstellen schade en repareren zelfs poedercoating aan uw trap zodat deze weer langdurig sterk is. Afhankelijk van uw wensen behandelen we de gehele trap of slechts gedeeltelijk, bijvoorbeeld de balustrade of alleen de trapboom. We zorgen voor een frisse uitstraling van uw stalen trap.

Voorbeelden van schades

Verschillende kleuren en andere mogelijkheden

Sluit uw trap niet meer aan bij uw woonwensen? Dan is het renoveren van de trap een goede uitkomst. Wij renoveren niet alleen de coating aan stalen trappen maar verzorgen ook een complete nieuwe look van uw trap. Dit door het aanbrengen van andere RAL kleur, indien gewenst zelfs met een structuur. Ook kunnen wij coatings in mat of hoogglans afwerken inplaats van standaard zijdeglans. U kiest de afwerking die u wilt. Ook bij deze keuze helpen we u graag. Wilt u meer weten over het volledig restylen van uw trap? U leest het hier. 

Ontdek de mogelijkheden voor traprenovaties

Hoe werkt het renoveren van een trap door NESTcoat?

Iedere traprenovatie is maatwerk. Om tot het beste eindresultaat te komen denken we graag met u mee. We komen daarom graag bij u langs om uw wensen verder te bespreken en om de huidige status van uw trap op te nemen. We maken voor u een vrijblijvende offerte op maat. Als alles naar wens is en u met de offerte akkoord gaat, kan de traprenovatie vaak al snel gaan plaatsvinden. Afhankelijk van de situatie kan een volledige behandeling van het oppervlak noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld bij structurele schade aan de coating. Dit bespreken we vooraf, zodat u weet wat u kunt verwachten. Tijdens onze werkzaamheden vermijden we overlast voor u zoveel als mogelijk. Zo kunt u zonder zorgen genieten van een nieuwe uitstraling van uw trap die past bij uw woonwensen.


Voordelen van een traprenovatie door NESTcoat

✓ Een traprenovatie van NESTcoat is maatwerk. Wij denken met u mee om tot het beste resultaat te komen.

✓ Veel kennis van oppervlaktebehandelingen van metalen, waardoor we precies weten welke behandeling het meest geschikt is voor uw stalen trap.

✓ Wij voeren zelfs renovaties uit aan trappen met een poedercoating.

✓ Bij ons is veel mogelijk. Zoals een traprenovatie in andere kleur, glansgraad, met of zonder een structuur, een metallic et cetera.

✓ Het is een investering in uw woning, door uw trap aan te pakken knapt uw woning van binnen op. 

✓ Het renoveren van uw trap draagt bij aan een prettig woongenot. Uw stalen trap is na een traprenovatie weer langdurig beschermd en ziet er weer oogverblindend uit.

 

Is een traprenovatie iets voor u en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Nieuwsbrief Nieuwsbrief