Over ons

Over NESTcoat

Wij zijn een organisatie gefocust op de oppervlaktebehandeling van metalen. Inhouse en op locatie wordt gewerkt aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Het sterk houden van de coating en het metaal is een proces dat nooit klaar is. Denk hierbij maar eens aan een auto. Als u deze niet schoonmaakt zal de vervuiling de lak aantasten en daarna ook het metaal. Zonder onderhoud verliest de conservering zijn kwaliteit. Daarom richten we ons op het vormen van partnerschappen met onze klanten. We hopen anderen het belang van een goede metaalconservering in te laten zien. Dit is duurzaam en bespaart kosten op lange termijn.


De droom van NESTcoat

Missie

We zijn een eigenzinnig bedrijf binnen de metaalindustrie. Onze ambitie zorgt ervoor dat we constant willen groeien. Met als doel onze klant elke dag beter te helpen. We beschermen metaal tegen corrosie en maken het weer oogverblindend. Dit doen wij overal waar metaal onze aandacht nodig heeft.

Visie

Elke dag willen wij groeien, als bedrijf, als mens. Meer leren, meer kunnen, meer doen. Het is ons doel om elke metaalsoort, op elke plek op aarde te kunnen herstellen naar de exacte wens van de klant. We nemen de wens van de klant serieus, maar kijken ook naar de behandeling die bij het metaal past: de wens van het metaal.

We hebben voor onszelf een duidelijke stip op de horizon gezet, een stip in de vorm van de Eiffeltoren. 

Dit zou niet alleen een enorm compliment zijn op ons werk, het weerspiegelt ook het vertrouwen in NESTcoat. Met dit vertrouwen kunnen we nog beter bewustwording creëren over het belang van goed onderhoud van het metaaloppervlak. 

Een passende conservering samen met aandacht voor onderhoud zorgt voor een langere levensduur van het metaal. Als we hier allen oprecht bewust van zijn, gaan we een prachtige én duurzame toekomst tegemoet.

Onze partners

Ons team

Dany Nedelescu Algemeen Directeur

“Onze uitdaging is om continu beter te worden. Ik geloof namelijk niet dat iets onmogelijk is. Deze gedachte vormt de fundering van NESTcoat.”

Yvonne Liewes Commercieel Directeur

"Onze organisatie is anders omdat wij oprecht nieuwsgierig zijn naar het vinden van een oplossing.”

Ries Degoedt Adviseur

“Binnen de organisatie probeer ik iedereen verder te laten ontwikkelen en te enthousiasmeren. Vergeet niet dat mensen de belangrijkste factor zijn.”

Stijn Merkelijn Marketeer

“Een uitdaging die ik niet uit de weg ga is om ervoor te zorgen dat NESTcoat als merk gaat leven, een bepaald gevoel oproept bij mensen.”

Jolien Veninga Marketeer

“Over tien jaar wil ik terugkijken op succesvolle campagnes voor onze organisatie en zeggen: “kijk, dit hebben wij neergezet'.”

Anita Vink Administratief medewerker

“Als je je ergens goed voelt ga je automatisch gemotiveerd aan het werk. Deze plek heb ik gevonden bij NESTcoat.”

2015

Herstel op locatie

Door grote vraag naar coatingherstel uit ons klantenbestand en door onze ervaring binnen de metaalconservering is onze dienst ''herstel op locatie'' ontwikkelt.

2015
2016

Kantoor Dordrecht

Opening kantoorlocatie Dordrecht.

2016
2016

Naamwijziging

De naam NESTmetaal V.O.F. verandert naar NESTcoat B.V. vanwege de grote groei.

2016
2019

Kantoor Groningen

Opening kantoorlocatie in Groningen.

2019
2030

Ons doel

Ons doel is om in dit jaar vaste partner te zijn bij het conserveren en onderhouden van de Eiffeltoren.

2030

Meer over NESTcoat

Onze partners

NESTcoat & de maatschappij

NESTcoat Media

Vacatures

Blogs

De weg omhoog: 3 keer metalen trappen renovatie

In een nieuw huis kan de trap het letterlijke hoogtepunt van het interieur zijn. Al helemaal bij interieurs die gaan voor een industriële look. Een mooie metalen trap kan daarin sfeerbepalend zijn.

Lees verder

Groen licht: 3 x projecten met zonnepanelen

De transitie van fossiele naar hernieuwbare energiebronnen is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. In deze blog belichten we drie projecten met zonnepanelen waaraan we meewerkten.

Lees verder

Interieurtrend: Stalen puien, alles wat je moet weten

Het is helemaal hip; het gebruik van staal in en rondom het huis. Maar hoe onderhoud je het eigenlijk en wat moet je doen als er toch schade ontstaat?

Lees verder
Nieuwsbrief Nieuwsbrief