Over ons

Over NESTcoat

Wij zijn een organisatie gefocust op de oppervlaktebehandeling van metalen. Inhouse en op locatie wordt gewerkt aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Het sterk houden van de coating en het metaal is een proces dat nooit klaar is. Denk hierbij maar eens aan een auto. Als u deze niet schoonmaakt zal de vervuiling de lak aantasten en daarna ook het metaal. Zonder onderhoud verliest de conservering zijn kwaliteit. Daarom richten we ons op het vormen van partnerschappen met onze klanten. We hopen anderen het belang van een goede metaalconservering in te laten zien. Dit is duurzaam en bespaart kosten op lange termijn.


De droom van NESTcoat

Missie

We zijn een eigenzinnig bedrijf binnen de metaalindustrie. Onze ambitie zorgt ervoor dat we constant willen groeien. Met als doel onze klant elke dag beter te helpen. We beschermen metaal tegen corrosie en maken het weer oogverblindend. Dit doen wij overal waar metaal onze aandacht nodig heeft.

Visie

Elke dag willen wij groeien, als bedrijf, als mens. Meer leren, meer kunnen, meer doen. Het is ons doel om elke metaalsoort, op elke plek op aarde te kunnen herstellen naar de exacte wens van de klant. We nemen de wens van de klant serieus, maar kijken ook naar de behandeling die bij het metaal past: de wens van het metaal.

We hebben voor onszelf een duidelijke stip op de horizon gezet, een stip in de vorm van de Eiffeltoren. 

Dit zou niet alleen een enorm compliment zijn op ons werk, het weerspiegelt ook het vertrouwen in NESTcoat. Met dit vertrouwen kunnen we nog beter bewustwording creëren over het belang van goed onderhoud van het metaaloppervlak. 

Een passende conservering samen met aandacht voor onderhoud zorgt voor een langere levensduur van het metaal. Als we hier allen oprecht bewust van zijn, gaan we een prachtige én duurzame toekomst tegemoet.

Onze partners

Ons team

Dany Nedelescu Algemeen Directeur

“Onze uitdaging is om continu beter te worden. Ik geloof namelijk niet dat iets onmogelijk is. Deze gedachte vormt de fundering van NESTcoat.”

Yvonne Liewes Commercieel Directeur

"Onze organisatie is anders omdat wij oprecht nieuwsgierig zijn naar het vinden van een oplossing.”

Jolien Veninga Marketeer

“Over tien jaar wil ik terugkijken op succesvolle campagnes voor onze organisatie en zeggen: “kijk, dit hebben wij neergezet'.”

2015

Herstel op locatie

Door grote vraag naar coatingherstel uit ons klantenbestand en door onze ervaring binnen de metaalconservering is onze dienst ''herstel op locatie'' ontwikkelt.

2015
2016

Kantoor Dordrecht

Opening kantoorlocatie Dordrecht.

2016
2016

Naamwijziging

De naam NESTmetaal V.O.F. verandert naar NESTcoat B.V. vanwege de grote groei.

2016
2019

Kantoor Groningen

Opening kantoorlocatie in Groningen.

2019
2024

10 jarig jubileum NESTcoat

NESTcoat bestaat begin dit jaar alweer 10 jaar! Een mijlpaal voor ons bedrijf dat in de afgelopen 10 jaar mooie stappen heeft gezet. Op naar de volgende 10 jaar!

2024

Meer over NESTcoat

Onze partners

NESTcoat & de maatschappij

NESTcoat Media

Vacatures

Blogs

5x voordelen van aluminium

Hoewel staal erg sterk is, is het ook een zwaar materiaal met een hoge gevoeligheid voor roest. Daarom wordt er in de bouw steeds vaker gekozen voor een alternatief; aluminium.

Lees verder

Feit of fabel: RVS roest niet

RVS, ook wel roestvast staal of roestvrij staal genoemd, is een metaalsoort die er bij velen om bekend staat niet te kunnen roesten. Maar is dit een feit of fabel? Tijd voor het antwoord!

Lees verder

Tips om te besparen op de kosten van het schilderen van je huis

Zo bespaar je op de kosten voor je schilderwerk! Het laten uitvoeren van schilderwerk is voor veel mensen een investering. Daarom geven wij je tips waarmee je eenvoudig kunt besparen op de kosten.

Lees verder
Nieuwsbrief Nieuwsbrief