Center Parcs Park Allgäu - Duitsland - constructie

Het project

Center Parcs is een keten bungalowparken in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. In alle parken werken meer dan 15.000 medewerkers. In 1968 richtte voormalig eigenaar Piet Derksen het bedrijf op. Het park heette toen nog "Sporthuis Centrum". In 1986 wordt deze naam verandert naar de huidige naam "Center Parcs", omdat er plannen waren om uit het park uit te breiden naar het buitenland. Deze naam heeft meer internationale allure en is beter te begrijpen. Center Parcs is een familiepark en focust zich vooral op gezinnen. Met speelgelegenheden en subtropische zwembaden voor kinderen en ontspannende mogelijkheden voor ouders.


Onze bijdrage

Voor dit project kwamen we bij Center Parcs in Leutkirch, Duitsland. Het vakantiepark ligt aan de voet van de Alpen, in de buurt van het wereldberoemde Slot Neuschwanstein. Vakantiegangers verwachten dat alles er goed uitziet wanneer ze op vakantie gaan. Daarom werd NESTcoat ingeschakeld. Wij hebben hier herstelwerk uitgevoerd zodat de metaalconservering in het park weer goed in orde is. Zo dragen we bij aan een mooi aanzicht voor de bezoekers en een prettige vakantie ervaring.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief