Uw coating weer strak en uw metaal blijft sterk

NESTcoat komt door heel Nederland en daarbuiten om coatings te herstellen en te onderhouden.

Bekijk ons portfolio

Wat anderen zeggen over NESTcoat

NESTcoat voert opdrachten uit voor diverse klanten uit verschillende sectoren. Benieuwd naar hoe we klanten die u voorgingen konden helpen en hoe zij de samenwerking met NESTcoat hebben ervaren?

Lees alle ervaringen

Offerte aanvragen?

Zakelijk

Wilt u een offerte aanvragen namens een bedrijf? Klik hier en volg eenvoudig de stappen om een offerte van ons te ontvangen.

Particulier

Heeft u een conserveringsprobleem in of om uw woning? Vraag dan hier een offerte voor particulieren aan.

Onze branches

Utiliteits- en woningbouw

Meer informatie

Infrastructuur

Meer informatie

Recreatie en horeca

Meer informatie

Onze bijdrage

Wij zorgen voor langdurig behoud van elk soort metaalproduct. Per situatie kijken we naar wat het metaaloppervlak nodig heeft. Door metaal zo lang mogelijk mooi en sterk te houden dragen we bij een esthetische en duurzame maatschappij.

Lees hier meer over wie wij zijn
Icon Usp 1

Onze service ontstond binnen de productie. Nu komen we ook op locatie en profiteert u van deze vakkennis!

Icon Usp 2

Waar metaal is, is metaalonderhoud nodig! NESTcoat komt overal in Nederland en zelfs daarbuiten.

Icon Usp 3

Na een bezoek van NESTcoat heeft u een beschermende coating die ook esthetisch is. Zo brengen we elk metaal weer terug in topconditie!

NESTcoat op social media

Facebook Post Slapende Vve
Facebook Facebook
11 dagen geleden

🏢 Slapende VvE's opgelet! 🏢 Veel VvE's hebben te maken met slapende leden en daardoor wordt het onderhoud van het gebouw vaak verwaarloosd. Dit kan leiden tot problemen als roestvorming op je balkon of onthechting van de coating, en wanneer onbehandeld zelfs zorgen voor gevaarlijke situaties. Tip van ons: zorg daarom dat je weet wat te doen bij een slapende VvE om problemen in en rondom je woning te voorkomen: nestcoat.nl/vve-zo-herken-je-een-slapende-vve-en-dit-kan-je-eraan-doen

Facebook Post Steel Safety Day
Facebook Facebook
2 maanden geleden

Twee 'feestdagen' op dezelfde dag? Steel Safety Day, vraagt meer aandacht voor een veiligere werkomgeving in de staalindustrie. En Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het werk is een internationale dag die zich focust op de preventie van arbeidsongevallen en ziekte. Bij beide dagen staan wij even stil, want veiligheid is een belangrijk thema in onze dagelijkse werkzaamheden.

Instagram Post 8 Jaar Schadeherstel
Instagram Instagram
23 dagen geleden

Alweer 8 jaar geleden begonnen we met schadeherstel werkzaamheden op locatie vanuit de wens van de klant. Nu 8 jaar later is het vervullen van de klantwens nog steeds onze grootste drijfveer. Zo brengt het ons de ene dag naar een appartementencomplex voor het herstel van krassen in de coating, terwijl we de andere dag bijdragen aan de energietransitie met een hoog beschermende coating aan de binnen of buitenzijde van windmolens.

Facebook Post Laagdikte Meten
Facebook Facebook
1 maand geleden

Vaak kunnen we aan de hand van foto's een goede inschatting maken van schade aan een object. Maar soms is het makkelijker om de conservering met eigen ogen te bekijken. Een medewerker komt dan langs en bekijkt met behulp van eventueel meetapparatuur zoals een laagdiktemeter wat de huidige status van de conservering is. Zo'n inspectie kan ook helpen om een nauwkeurigere inschatting voor het project te maken.

Meer lezen? Volg ons op: LinkedIn  Facebook  Instagram

Thuis coatingschade?

Na een bezoek van NESTcoat is uw design metaalproduct weer het hoogtepunt van het interieur! Benieuwd naar ons werk?

Neem een kijkje!

Schade bij een bouwproject?

In de bouw- en infrasector is onze service gerenommeerd! Bouwschade en montageschade aan kozijnen, lateien, trappen, balkons en hekwerken herstellen we nauwkeurig.

Bekijk onze ervaringen in de bouw!

Nieuwsbrief Nieuwsbrief