Uw coating weer strak en uw metaal blijft sterk

NESTcoat komt door heel Nederland en daarbuiten om coatings te herstellen en te onderhouden.

Bekijk ons portfolio

Wat anderen zeggen over NESTcoat

NESTcoat voert opdrachten uit voor diverse klanten uit verschillende sectoren. Benieuwd naar hoe we klanten die u voorgingen konden helpen en hoe zij de samenwerking met NESTcoat hebben ervaren?

Lees alle ervaringen

Offerte aanvragen?

Zakelijk

Wilt u een offerte aanvragen namens een bedrijf? Klik hier en volg eenvoudig de stappen om een offerte van ons te ontvangen.

Particulier

Heeft u een conserveringsprobleem in of om uw woning? Vraag dan hier een offerte voor particulieren aan.

Onze branches

Utiliteits- en woningbouw

Meer informatie

Infrastructuur

Meer informatie

Recreatie en horeca

Meer informatie

Onze bijdrage

Wij zorgen voor langdurig behoud van elk soort metaalproduct. Per situatie kijken we naar wat het metaaloppervlak nodig heeft. Door metaal zo lang mogelijk mooi en sterk te houden dragen we bij een esthetische en duurzame maatschappij.

Lees hier meer over wie wij zijn
Icon Usp 1

Onze service ontstond binnen de productie. Nu komen we ook op locatie en profiteert u van deze vakkennis!

Icon Usp 2

Waar metaal is, is metaalonderhoud nodig! NESTcoat komt overal in Nederland en zelfs daarbuiten.

Icon Usp 3

Na een bezoek van NESTcoat heeft u een beschermende coating die ook esthetisch is. Zo brengen we elk metaal weer terug in topconditie!

NESTcoat op social media

Linkedin Post Witte Kleur
LinkedIn LinkedIn
11 dagen geleden

🏙️ Wit kleurgebruik op metalen elementen in architectuur brengt tal van voordelen met zich mee: 🌞 Reflectie: Versterkt natuurlijke lichtinval en kan energiekosten verminderen. ✨ Esthetiek: Wit accentueert strakke lijnen, waardoor ontwerpen er fris en modern uitzien. 🌡 Temperatuurregulatie: Wit weerkaatst zonnestralen waardoor binnenruimtes koeler blijven. ⏳ Tijdloos: Met het gebruik van wit blijft een gebouw jarenlang modern ogen. Lees meer >

Facebook Post Monument Verflaag
Facebook Facebook
1 maand geleden

Soms vertaalt de rijke historie van een monumentaal pand zich ook door in het schilderwerk... 🤭 Denk aan zichtbare scheuren of afbladderende lak. Dergelijke schades kunnen zich steeds verder ontwikkelen en verzwakken uiteindelijk de ondergrond waardoor het pand er niet meer monumentaal waardig uitziet. Door reparatie van de verflaag te laten uitvoeren investeer je in behoud van het monument.

Instagram Post RAL Kleuren
Instagram Instagram
1 maand geleden

Vandaag volgt deel twee van de serie #KleurenwijsmetNESTcoat. In deze post vertellen we je alles over het waarnemen van kleur. En hoe het kan dat niet iedereen kleuren op dezelfde manier waarneemt. Best bijzonder toch? 👀 Om dit uit te leggen gaan we even terug naar 2015. Misschien herinner je 'the dress' nog die in dit jaar viral ging. Waarom zag de ene helft van de mensen de jurk als wit-goud en de ander helft als blauw-zwart? Lees het antwoord en de rest van de post op onze Instagram 👇

Facebook Post RAL Kleuren (1)
Facebook Facebook
1 maand geleden

Deze zomervakantie duiken we elke week dieper in op het thema kleur. 🎨 🌈 Zo ben je aan het eind van je vakantie helemaal #KleurenwijsmetNESTcoat. We trappen deze week af met de geschiedenis van de RAL kleur. Lees meer via onze Facebookpagina.

Meer lezen? Volg ons op: LinkedIn  Facebook  Instagram

Thuis coatingschade?

Na een bezoek van NESTcoat is uw design metaalproduct weer het hoogtepunt van het interieur! Benieuwd naar ons werk?

Neem een kijkje!

Schade bij een bouwproject?

In de bouw- en infrasector is onze service gerenommeerd! Bouwschade en montageschade aan kozijnen, lateien, trappen, balkons en hekwerken herstellen we nauwkeurig.

Bekijk onze ervaringen in de bouw!

Nieuwsbrief Nieuwsbrief