Uw coating weer strak en uw metaal blijft sterk

NESTcoat komt door heel Nederland en daarbuiten om coatings te herstellen en te onderhouden.

Bekijk ons portfolio

Wat anderen zeggen over NESTcoat

NESTcoat voert opdrachten uit voor diverse klanten uit verschillende sectoren. Benieuwd naar hoe we klanten die u voorgingen konden helpen en hoe zij de samenwerking met NESTcoat hebben ervaren?

Lees alle ervaringen

Offerte aanvragen?

Zakelijk

Wilt u een offerte aanvragen namens een bedrijf? Klik hier en volg eenvoudig de stappen om een offerte van ons te ontvangen.

Particulier

Heeft u een conserveringsprobleem in of om uw woning? Vraag dan hier een offerte voor particulieren aan.

Onze branches

Utiliteits- en woningbouw

Meer informatie

Infrastructuur

Meer informatie

Recreatie en horeca

Meer informatie

Onze bijdrage

Wij zorgen voor langdurig behoud van elk soort metaalproduct. Per situatie kijken we naar wat het metaaloppervlak nodig heeft. Door metaal zo lang mogelijk mooi en sterk te houden dragen we bij een esthetische en duurzame maatschappij.

Lees hier meer over wie wij zijn
Icon Usp 1

Onze service ontstond binnen de productie. Nu komen we ook op locatie en profiteert u van deze vakkennis!

Icon Usp 2

Waar metaal is, is metaalonderhoud nodig! NESTcoat komt overal in Nederland en zelfs daarbuiten.

Icon Usp 3

Na een bezoek van NESTcoat heeft u een beschermende coating die ook esthetisch is. Zo brengen we elk metaal weer terug in topconditie!

NESTcoat op social media

287ECF3E FFEB 4A82 BA1C 1456B14E9499
Instagram Instagram
11 dagen geleden

Bij de RUG hebben we diverse herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan trappen en leuningen, essentiële elementen die dagelijks door honderden studenten en personeelsleden gebruikt zullen worden. Dankzij deze stappen zijn de trappen en leuningen weer goed voorbereid op de verflaag die later door een andere partij zal worden aangebracht en op een lange toekomst van intensief gebruik. 💪

Facebook Post Feit Of Fabel Donkere Verven
Facebook Facebook
16 dagen geleden

Feit of fabel: Donkere verven houden meer warmte vast dan lichte kleuren verf. 🔵 🟠 Dit klopt! Net zoals bij kleding absorberen donkere verven meer warmte dan lichte kleuren. Lichte kleuren reflecteren meer licht waardoor ze minder warmte vasthouden. Het kiezen van de juiste kleur verf voor je project kan dus invloed hebben op de temperatuurregeling en energie-efficiëntie van een ruimte of object.

Linkedin Post Interieur Brandwerend
LinkedIn LinkedIn
26 dagen geleden

Voor de nieuwe showroom van Peter van Son Interieurobjecten hebben wij bijgedragen aan het brandwerend maken van de staalconstructie. 👌 De nieuwe showroom is maar liefst 5000 m² groot. Brandveiligheid is dus van groot belang voor zo'n groot oppervlak. Brandwerende coatings zijn van onschatbare waarde; ze kunnen in kritieke situaties het verschil maken tussen veiligheid en gevaar. Met onze expertise hebben we de brandwerende coating op de staalconstructie bijgewerkt voor voldoende brandbescherming.

Facebook Post Balkon
Facebook Facebook
1 maand geleden

Ga jij stralend het weekend in? Gun je balkonhekwerk dan hetzelfde. Een mooie glanzende coating reflecteert niet alleen jouw goede smaak, maar ook de stralende voorjaarszon. Wij zorgen ervoor dat je coating weer net zo sprankelend wordt als jouw weekend! ✨

Meer lezen? Volg ons op: LinkedIn  Facebook  Instagram

Thuis coatingschade?

Na een bezoek van NESTcoat is uw design metaalproduct weer het hoogtepunt van het interieur! Benieuwd naar ons werk?

Neem een kijkje!

Schade bij een bouwproject?

In de bouw- en infrasector is onze service gerenommeerd! Bouwschade en montageschade aan kozijnen, lateien, trappen, balkons en hekwerken herstellen we nauwkeurig.

Bekijk onze ervaringen in de bouw!

Nieuwsbrief Nieuwsbrief